Teak deck uygulaması

Teak deck uygulaması güvenli ve kaliteli bir yüzey oluşturmak için en iyi seçeneklerden biridir. Teak ağacının kullanılması bu tür uygulamalar için ideal bir malzemedir. Bu malzeme güvenli ve dayanıklı bir yüzey oluşturmak için kullanılır. Teak ağacının kullanımı çok sayıda avantaja sahiptir. Öncelikle bu malzeme suya karşı dayanıklıdır ve bu nedenle suya maruz kalma riski olan ortamlarda kullanılabilir. Ayrıca teak ağacının kullanımı yüzeyin korozyona karşı korunmasını sağlar. Teak ağacının kullanımı yüzeyin korozyona karşı korunmasını sağlar.

Teak ağacının kullanımı ayrıca yüzeyin daha uzun süre kullanılabilmesini de sağlar. Teak ağacının kullanımı ayrıca yüzeyin daha uzun süre kullanılabilmesini de sağlar. Teak ağacının kullanımı ayrıca yüzeyin daha uzun süre kullanılabilmesini de sağlar. Teak ağacının kullanımı ayrıca yüzeyin daha uzun süre kullanılabilmesini de sağlar. Teak ağacının kullanımı ayrıca yüzeyin daha uzun süre kullanılabilmesini de sağlar. Teak ağacının kullanımı ayrıca yüzeyin kolay temizlenmesini de sağlar. Teak ağacının kullanımı ayrıca yüzeyin daha iyi bir görünüme sahip olmasını da sağlar. Teak ağacının kullanımı ayrıca yüzeyin daha iyi bir görünüme sahip olmasını da sağlar.

Teak deck uygulamasının en önemli avantajı kullanılan malzemenin çok dayanıklı olmasıdır. Teak ağacı hava koşullarına ve diğer zararlı etkenlere karşı oldukça dayanıklıdır. Bu nedenle teak deck uygulamasının kullanımı yüzeyin uzun süre kullanılabilmesini sağlar. iroko Deck Uygulama teak ağacının kullanımı tekniğin güvenli ve kaliteli bir yüzey oluşturmasını da sağlar. Teak deck uygulamasının kullanımı ayrıca maliyet açısından da çok cazip bir seçenektir. Teak ağacının kullanımı maliyeti düşüren bir malzemedir ve bu nedenle uygulama maliyeti düşük olur. Ayrıca teak ağacının kullanımı uygulama süresinin de kısa olmasını sağlar.

Sonuç olarak teak deck uygulaması güvenli ve kaliteli bir yüzey oluşturmak için en iyi seçeneklerden biridir. Teak ağacının kullanımı çok sayıda avantaja sahiptir ve bu nedenle teak deck uygulamasının kullanımı güvenli ve kaliteli bir yüzey oluşturmak için en iyi seçeneklerden biridir.

İroko Deck

İroko Teak Deck

İroko Deck uygulama

İroko deck de hizmeti vermekteyiz. Afrika’nın batı kıyısından yaygın olarak kullanılan çekici ve dayanıklı bir sert ağaçtır. Altından koyu kahverengiye bir karışım içerir ve Teak’e yakın bir benzerliği vardır. Örneğin; Islak zeminlerde, bahçelerde, teraslarda ahşap zemin olarak kullanılabilir. İroko ahşap kaplama, genel olarak milyarlık lüks yatlarda kullanıldığı modası olduğu gibi, elbette bahçe mobilyası yapımında da kullanıldığı bilinmektedir.

Decking ( dış mekan parke ) uygulamalarında da çok yüksek talep görmektedir. Afrika’dan ithal ettiğimiz birinci sınıf iroko ağaçları yüksek kalite standartları olan değerli müşterilerimize temin etmekteyiz. Dış mekanlar da kullanıldığında düzenli bir bakım gerek , çok sık yağlama gerektirmemektedir.

Sezon başların da ya da sonlarında bakım yapsanız yeterlidir. Bahçenize özel bir görünüm sağlayacaktır. İroko ağaçları ıslak zeminler de ve diğer dış mimari elemanlar için kullanışlıdır.

Deck yapımında kullanılacak teak’den sonra en iyi ağaç türüdür. Renk tonu ve doku olarak teak’e en yakın ağaç olması ve fiyatının da çok uygun olması tercih edilmesinde etkendir. Bahçenize özel bir görünüm sağlayacaktır. İroko ahşap kaplama, genel olarak milyarlık lüks yatlarda kullanıldığı modası olduğu gibi, elbette bahçe mobilyası yapımında da kullanıldığı bilinmektedir.

Dış odunu gri, iç odunu sarımsı açık kahverengi olup, iç odunu açık havada ve kendiliğinden koyulaşıp koyu kahverengi olmaktadır. Suyu adeta itmektedir. Böcek ve mikroorganizmalar tarafından kolay yıkılamaz. Zor verniklenmektedir. Hava kurusu özgül ağırlığı yaklaşık 0,66 gr/cm3’ olarak bilgi edinilmektedir. Dünya da ve özellikle ülkemizde yaygın şekilde dış mekan uygulamaların da ya da iç mekanlar da parke olarak tercih edilen iroko, sert ağaçlar arasında en çok beğenilen ve çeşitli uygulamalar da tercih edilen bir yöntemdir.

Uygulaması firmamız tarafından profesyonel ekibimiz ile anahtar teslim olarak yapılmaktadır.

Teak Uygulama

Teak Uygulama

Teak ahşap deck yapımında kullanılacak en iyi ağaç türüdür. Mobilya sektöründen, dış mekan ahşap mobilyalarda ve tekne, yat endüstrisinde üstün dayanım özelliği sayesinde ilk tercih edilen ahşap türüdür.

Teak Deck Uygulama

  • Teak ahşap deck kendine has kahverengi lifli dokusuyla eşsiz güzelliktedir.
  • Teak ahşap deck kokusuyla ruhunuzu dinlendirecek.
  • Teak ahşap deck üzerine çıplak ayakla bastığınızda dinlendiğinizi hissedeceksiniz.
  • Teak ahşap deck’ in senelik bakımını yaptırdığınız da 10’larca yıl bozulmadan kullanırsınız.
  • Teak ahşap deck’ lerimiz Birmanya’dan ithal, en kaliteli ormanlardan kesilerek üretilmiştir.
  • Teak ahşap deck fiyatları emsallerine göre yüksek olması üstün kalitesiyle izah edilebilir.
  • Teak ahşap deck’ leri (deck + karkas + klips) takım olarak bizden alabilirsiniz.
  • Teak ahşap deck’leri uygulama hizmetimiz vardır.
  • Profesyonel deck uygulama için bizimle irtibata geçiniz.
  • Toprak üzeri uygulama, beton üzeri uygulama yapıyoruz.
  • Demir konstrüksiyon üzeri deck uygulaması yapıyoruz.
  • Ayarlanabilir plastik ayaklar üzerinde yerden yükseltme deck uygulamamız vardır.

Bahçe mobilyalarında son yıllarda gelişen trend, İROKO VE TEAK ağacı ile üretilen ürünleri farklı tarzları ortaya koyacak biçimde geliştirdi.

Modern, country, klasik v.b. çizgilerdeki teak mobilyalar alüminyum, paslanmaz çelik, kumaş, sentetik v.b malzemeler ile bir araya geldi.
İROKO VEYA TEAK ile birlikte yıpranan bu malzemelerin bakımını veya değişimini de merkezimizden isteyebilirsiniz.

Bahçe, teras, havuz ahşap kaplamaları, banklar, bahçe mobilyaları, tekne güverteleri gibi yoğun olarak suya maruz kalan ve dış ortamlarda kullanılan ahşapların burma teak olması estetik bütünlüğü tamamlar. Yağsı mumlu yapısı sayesinde yarattığı yüzey ile su geçirmezlik katsayısını yükselterek ahşabın yıllara karşı direnmesini sağlar.

Teak Deck Uygulama

Teak Deck uygulamalarında kullanılan Teak ağacını biraz anlatmalıyız. Güneydoğu Asya ülkesi olan Myanmar (Burma) da yetişen Teak ağacı, hertürlü hava koşullarına, su, güneş, çürüme, kurtlanma, nem ve rutubete karşı son derece dayanıklı olmasıyla bilinir. Teak ağacı; havuz kenarları, teraslar, cephe kaplamaları, gemi güverteleri, parke ve mobilya gibi birçok alanda kullanılır. Sert ve sık dokuludur, altın kahverengi renge sahiptir ve kendine özgü yağlı bir yapısı vardır. 40 metreye kadar uzayabilen Teak ağacı dünyanın en değerli ağaçları arasındadır.
Teak ahşap deck yapımında kullanılacak en iyi ağaç türüdür. Mobilya sektöründen, dış mekan ahşap mobilyalarda ve tekne, yat endüstrisinde üstün dayanım özelliği sayesinde ilk tercih edilen ahşap türüdür.

  • Teak Deck Uygulama
  • Teak deck kendine has kahverengi lifli dokusuyla eşsiz güzelliktedir.
  • Teak deck kokusuyla ruhunuzu dinlendirecek.
  • Teak deck üzerine çıplak ayakla bastığınızda dinlendiğinizi hissedeceksiniz.
  • Teak deck’ in senelik bakımını yaptırdığınız da 10’larca yıl bozulmadan kullanırsınız.
  • Teak deck’ lerimiz Birmanya’dan ithal, en kaliteli ormanlardan kesilerek üretilmiştir.
  • Teak deck fiyatları emsallerine göre yüksek olması üstün kalitesiyle izah edilebilir.
  • Teak deck ve teak yağlarını www.dekorbahce.com sitemizden alabilirsiniz.
  • Teak deck’ leri (deck + karkas + klips) takım olarak bizden alabilirsiniz.
  • Teak deck’leri uygulama hizmetimiz vardır.
  • Profesyonel deck uygulama için bizimle irtibata geçiniz.
  • Toprak üzeri uygulama, beton üzeri uygulama yapıyoruz.
  • Demir konstrüksiyon üzeri deck uygulaması yapıyoruz.
  • Ayarlanabilir plastik ayaklar üzerinde yerden yükseltme deck uygulamamız vardır.